Gooi uw meubels niet weg

Gooi uw meubels niet weg

Meubelstoffering, Stoelreparatie, Leerreparatie

Heeft de poot van uw stoel losgelaten? Of is de bekleding gescheurd van uw favoriete stoel? Gooi uw zitmeubels niet weg maar laat ze repareren of opnieuw stofferen bij Mieke Spackler in Eindhoven. Inmeetsessie? Bel: 06 - 205 69516 of vul het contactformulier in.

Kom langs om de stoffencollectie te bekijken. Inmeetsessie bij u thuis? Ook dit is mogelijk. Ik adviseer u met plezier en geef u graag een indicatie van de stoffeerkosten en de hoeveelheid stof leer of kunstleer. Tot slot is de afwerking erg belangrijk. Wilt u de stoel nagelen met losse nagels of nagelstrips? Of heeft u liever een passement? Als de functionaliteit en bekleding van uw meubel is besproken en is opgemeten, stel ik een offerte op.

Zodra de stof is geleverd, kunt u het meubel brengen of kom ik in overleg het meubel bij u ophalen. Benieuwd hoe uw meubel een makeover ondergaat? Kom gerust een kijkje nemen in mijn werkruimte. U moet er op rekenen dat u ongeveer een week uw meubel moet missen. Bij meerdere stoelen is het ook mogelijk om deze per twee af te geven. Als het meubel klaar is breng ik het weer bij u thuis.

Meubelreparaties

Ik voer de volgende stoelreparaties, bankreparaties en andere meubelreparaties uit:

  • Losgelaten singelband
  • Scheefgezakte -of gebroken veren
  • Dun geworden vulling lagen
  • Losgelaten naden
  • Losgelaten knoop
  • Op maat snijden van schuim

Andere reparaties zijn altijd bespreekbaar.

Welk meubelstuk mag ik voor u repareren?

Bel: 06 - 205 695 16