Over uw hoogwaardige meubelstoffeerderij in Waalre

Mijn naam is Mieke Spackler, vanaf 2006 zit ik in het meubelstoffeerdersvak. Na twintig jaar wilde ik mijn beroep als creatief therapeute uitbreiden en het creatieve combineren met een product. In 2005 ben ik gestart met de opleiding voor meubelstoffeerder aan de Syntra in België. Wat begon als een hobby werd uiteindelijk mijn beroep.

Meubelstoffeerderij aan huis

Sinds 2005 heb ik mijn meubelstoffeerderij aan huis waar ik met veel plezier werk. Hier werk ik de hele week aan het opknappen van stoelen en het maken van kussens. Van modern design tot klassiek: elk meubel is weer anders en vraagt om een andere techniek en vaardigheid. Daarbij wil ik kwalitatief een goed en mooi verzorgd product neerzetten.

Vakkundig en betrokken meubels stofferen

Door het regelmatig volgen van trainingen en opleidingen, blijf ik mijn kennis ontwikkelen. Zo heb ik in 2013 een vervolgopleiding gedaan. Ook heb ik mij aangesloten bij een landelijk stoffeernetwerk waar we regelmatig excursies doen naar fabrikanten en kennisuitwisseling centraal staat. Lees meer over hun werk op www.meubelstoffeergroep.nl.

Ik blijf zoeken en durf de uitdaging aan te gaan met jonge ondernemers om samen een mooi product te maken.