Vakkundige stoffering en reparatie van meubels in Waalre nabij Eindhoven

Is de bekleding losgekomen op de naad, zijn de vering of banden losgeraakt, of is uw favoriete stoel doorgezakt? Gooi uw zitmeubels niet weg, maar laat ze repareren of opnieuw stofferen bij Meubelstoffering Mieke Spackler in Waalre, vlak bij Eindhoven. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

De werkwijze van Meubelstoffering Mieke Spackler

Maak foto’s van uw stoel, dan kan ik voor u een indicatie maken. Kom langs om de stoffencollectie te bekijken. Inmeetsessie? Ook dit is mogelijk. Ik adviseer u met plezier en geef u graag een indicatie van de stoffeerkosten en de hoeveelheid stof. Tot slot is de afwerking erg belangrijk. Wilt u de stoel nagelen met losse nagels of nagelstrips? Of heeft u liever een passement? Als de functionaliteit en bekleding van uw meubel is besproken en is opgemeten, stel ik een offerte op.

 

Zodra de stof is geleverd, kunt u het meubel brengen of kom ik in overleg het meubel bij u ophalen. Benieuwd hoe uw meubel een make-over ondergaat? Kom gerust een kijkje nemen in mijn werkruimte. U moet erop rekenen dat u uw meubel een tijdje moet missen. Bij meerdere stoelen is het ook mogelijk om deze per twee af te geven. Als het meubel klaar is komt u het ophalen of ik breng ik het weer bij u thuis.

Maak direct een afspraak

Het aanbod van meubelreparaties

Ik voer de volgende stoelreparaties en andere meubelreparaties uit:

  • Losgelaten singelband

  • Scheefgezakte of gebroken veren

  • Dun geworden vullinglagen

  • Losgelaten naden

  • Losgelaten knoop

  • Op maat snijden van schuim

Andere reparaties zijn altijd bespreekbaar.